Antena Meniu Search
x

Un bătrân de 83 de ani A UCIS cu BRICEAGUL un tânăr de 20 de ani, după ce cei doi s-au tamponat cu bicicletele şi s-au luat la ceartă

Un tânăr de 20 de ani din judeţul Galaţi a murit, după ce un bătrân de 83 de ani i-a aplicat două lovituri cu briceagul, în zona toracelui.

Un tânăr de 20 de ani din judeţul Galaţi a murit, după ce un bătrân de 83 de ani i-a aplicat două lovituri cu briceagul, în zona toracelui, în urma unui conflict avut în timp ce se aflau pe biciclete, la ieşirea din Piaţa Centrală din municipiul Tecuci, unde s-au ciocnit unul de celălalt. Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzaţia de omor.

Cei doi bărbaţi, aflaţi pe biciclete, s-au întâlnit la ieşirea din Piaţa Centrală din municipiul Tecuci şi s-au ciocnit unul de celălalt, potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, Liliana Istrate.

Astfel, între cei doi bărbaţi a izbucnit un conflict spontan, iar tânărul de 20 de ani l-ar fi scuipat şi înjurat pe bărbatul de 83 de ani care a pornit în urmărirea acestuia.

"La un moment dat, bărbatul de 83 de ani a scost un briceag şi l-a înjunghiat pe tânărul de 20 de ani de două ori în zona toracică stângă. Victima a fost transportată la spital, însă a decedat ulterior", a declarat, miercuri, Liliana Istrate.

Bărbatul de 83 de ani a fost reţinut, iar instanţa Tribunalului Galaţi a admis propunerea procurorilor dearestare preventivă pentru 30 de zile formulată pe numele său pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un bătrân de 83 de ani A UCIS cu BRICEAGUL un tânăr de 20 de ani, după ce cei doi s-au tamponat cu bicicletele şi s-au luat la ceartă