Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bebeluş şi doi tineri, răniţi după un accident teribil în Satu Mare. O maşină s-a izbit de un copac şi s-a răsturnat

Accident grav într-o localitate din Satu Mare. Un şofer de 20 de ani s-a răsturnat cu maşina, după ce a derapat în timpul unei depăşiri periculoase şi s-a izbit de un copac. Trei persoane au fost rănite, inclusiv un copil de un an, scrie news.ro.

de Redactia Observator

la 06.10.2024 , 15:44

Un copil de un an şi alte două persoane, rănite după un accident teribil în Satu Mare. O maşină s-a izbit de un copac şi s-a răsturnat Un copil de un an şi alte două persoane, rănite după un accident teribil în Satu Mare. O maşină s-a izbit de un copac şi s-a răsturnat - news.ro

Evenimentul rutier a avut loc duminică, 6 octombrie, în jurul orei 11.40, în localitatea Vetiş din judeţul Satu Mare.

„În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că un conducător auto, de 20 de ani, din Vetiş, în timp ce era angajat în depăşirea unui alt autoturism, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în coliziune cu un copac şi răsturnându-se în afara părţii carosabile. Din producerea evenimentului, a rezultat rănirea conducătorului auto, precum şi a unei femei de 20 de ani şi a unei minore de 1 an, pasagere ale autoturismului”, informează Poliţia judeţeană Satu Mare. . 

La locul accidentului au intervenit pompierii din cadrul Detaşamentului Satu Mare care au acţionat pentru descarcerarea unuia dintre răniţi.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Un bebeluş şi doi tineri, răniţi după un accident teribil în Satu Mare. O maşină s-a izbit de un copac şi s-a răsturnat