Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Un biciclist a fost lovit mortal de o ambulanţă privată care transporta pacienţi la dializă, în Olt

Un bărbat de 39 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a fost accidentat de o ambulanţă privată, între localiăţile Cilieni şi Vişina, în Olt. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

de Redactia Observator

la 09.08.2024 , 11:17

- evenimentdeolt.ro

Joi, în jurul orei 05:20, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Județean 604, în afara localității Vișina, din județul Olt, a avut loc un eveniment rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Corabia, relatează IPJ Olt.

Şofer nu a consumat alcool

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 66 de ani, din municipiul Caracal, județul Olt, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi acroșat un biciclist, respectiv un bărbat de 39 de ani, din aceeași localitate.

Articolul continuă după reclamă

În urma evenimentului rutier, biciclistul a decedat. Conducătorul auto a fost testat atât cu aparatul etilotest, cât și cu aparatul DrugTest, rezultatele fiind negative. 

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor  în care a avut loc evenimentul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Un biciclist a fost lovit mortal de o ambulanţă privată care transporta pacienţi la dializă, în Olt