Antena Meniu Search
x

Un bihorean în vârstă de 29 de ani s-a îmbătat și a dat foc casei mamei sale. Incendiul a distrus în totalitate acoperișul și mobila

Un bărbat în vârstă de 29 de ani din judeţul Bihor a fost reţinut, după ce s-a îmbătat și a dat foc casei în care locuia mama sa. În urma incendiului, acoperișul, ferestrele și mobila din casă au fost complet distruse, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 23.02.2023, 13:14

Incendiul a distrus în totalitate acoperișul și mobila
Un bihorean în vârstă de 29 de ani s-a îmbătat și a dat foc casei mamei sale - Shutterstock

Bărbatul, care este din comuna Budureasa, judeţul Bihor, a fost reţinut de poliţişti miercuri, sub acuzaţia de distrugere.

Daunele sunt estimate  la aproximativ 15.000 de lei

”În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii din Budureasa îl bănuiesc pe bărbatul de 29 de ani că, la 10 februarie a.c., în timp ce se afla în imobilul de domiciliu, care aparţine mamei sale, pe fondul consumului de alcool, ar fi folosit o substanţă inflamabilă pentru a da foc, intenţionat, imobilului, cauzând astfel distrugerea, în totalitate, a acoperişului, geamurilor şi mobilierului interior”, informează, joi, Poliţia judeţeană Bihor.

Conform anchetatorilor, prejudiciul total cauzat de acţiunile bărbatului a fost estimat la aproximativ 15.000 de lei.

”Poliţiştii Postului de Poliţie Budureasa din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuş, pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a celui în cauză şi pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat”, mai transmite Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un bihorean în vârstă de 29 de ani s-a îmbătat și a dat foc casei mamei sale. Incendiul a distrus în totalitate acoperișul și mobila