Antena Meniu Search
x

Un botoşănean a ajuns în arest pentru că a vrut să-şi ucidă fratele. Cum a ieşit la iveală planul său nesăbuit

Un bărbat de 34 de ani din judeţul Botoșani a ajuns în arest după ce a pus la cale un plan prin care intenţiona să-şi ucidă propriul frate. Botoşăneanul a încercat, de 3 ori, să cumpere un pistol fără să aibă autorizaţie, iar poliţiştii au intrat pe fir. 

de Redactia Observator

la 10.03.2023, 15:28

Un botoşănean a ajuns în arest pentru că a vrut să-şi ucidă fratele. Cum a ieşit la iveală planul său nesăbuit
Un botoşănean a ajuns în arest pentru că a vrut să-şi ucidă fratele. Cum a ieşit la iveală planul său nesăbuit - Shutterstock

Polițiștii din Constanța au făcut joi 3 percheziții domiciliare într-un dosar pentru tentativă la nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Din cercetări a reieșit că, la data de 31 ianuarie 2023, un bărbat de 34 de ani, din județul Botoșani, ar fi sunat o persoană care intenționa să vândă, legal, o armă cu glonț de calibrul 30-06. Apelantul i-a cerut vânzătorului cumpărarea armei fără întocmirea documentelor legale, motivând că nu are autorizație, dar a fost refuzat, transmite Mediafax.

Bărbatul a încercat de 3 ori să cumpere o armă letală la negru

Totodată, în urma cercetărilor s-a mai stabilit că bărbatul mai contactase, anterior, 2 persoane, ca să cumpere o armă letală la negru.

"De asemenea, din cercetări a reieșit că bărbatul și cumnata sa ar fi intenționat să-l omoare pe fratele său, dacă ar fi reușit să achiziționeze arma, motiv pentru care, în cauză, a fost sesizat Tribunalul Botoșani, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la omor calificat. În urma perchezițiilor efectuate la domiciliul bărbatului și al cumnatei sale, au fost descoperite și ridicate 2 telefoane mobile și înscrisuri cu valoare probatorie", informează vineri IPJ Constanța.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar vineri este prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Un botoşănean a ajuns în arest pentru că a vrut să-şi ucidă fratele. Cum a ieşit la iveală planul său nesăbuit