Antena Meniu Search
x
LIVE

Un botoşănean a ajuns în arest pentru că a vrut să-şi ucidă fratele. Cum a ieşit la iveală planul său nesăbuit

Un bărbat de 34 de ani din judeţul Botoșani a ajuns în arest după ce a pus la cale un plan prin care intenţiona să-şi ucidă propriul frate. Botoşăneanul a încercat, de 3 ori, să cumpere un pistol fără să aibă autorizaţie, iar poliţiştii au intrat pe fir. 

De Redactia Observator la 10.03.2023, 15:28
Un botoşănean a ajuns în arest pentru că a vrut să-şi ucidă fratele. Cum a ieşit la iveală planul său nesăbuit
Un botoşănean a ajuns în arest pentru că a vrut să-şi ucidă fratele. Cum a ieşit la iveală planul său nesăbuit - Shutterstock

Polițiștii din Constanța au făcut joi 3 percheziții domiciliare într-un dosar pentru tentativă la nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Din cercetări a reieșit că, la data de 31 ianuarie 2023, un bărbat de 34 de ani, din județul Botoșani, ar fi sunat o persoană care intenționa să vândă, legal, o armă cu glonț de calibrul 30-06. Apelantul i-a cerut vânzătorului cumpărarea armei fără întocmirea documentelor legale, motivând că nu are autorizație, dar a fost refuzat, transmite Mediafax.

Bărbatul a încercat de 3 ori să cumpere o armă letală la negru

Totodată, în urma cercetărilor s-a mai stabilit că bărbatul mai contactase, anterior, 2 persoane, ca să cumpere o armă letală la negru.

"De asemenea, din cercetări a reieșit că bărbatul și cumnata sa ar fi intenționat să-l omoare pe fratele său, dacă ar fi reușit să achiziționeze arma, motiv pentru care, în cauză, a fost sesizat Tribunalul Botoșani, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la omor calificat. În urma perchezițiilor efectuate la domiciliul bărbatului și al cumnatei sale, au fost descoperite și ridicate 2 telefoane mobile și înscrisuri cu valoare probatorie", informează vineri IPJ Constanța.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar vineri este prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un botoşănean a ajuns în arest pentru că a vrut să-şi ucidă fratele. Cum a ieşit la iveală planul său nesăbuit