Antena Meniu Search
x

Un bucureştean a tras cu arma în pisica vecinului. "Vina" felinei: îi ieşise în cale, în curtea imobilului

Un bărbat din Capitală a sesizat duminică seara polițiștii, după ce un vecin ar fi tras cu arma în pisica lui. Stăpânul felinei a sunat la numărul de urgenţă 112, iar agenţii au condus la secţie un bărbat de 64 de ani. Poliţiştii i-au ridicat şi arma. 

de Redactia Observator

la 16.10.2023, 16:05

"Vina" felinei: îi ieşise în cale, în curtea imobilului - Profimedia

Polițiști de la Secția 20 din Capitală au fost sesizați, duminică seara, prin apel la 112, de un bărbat cu privire la faptul că un vecin i-ar fi rănit animalul de companie.

Bărbat înarmat vs. pisica vecinului

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției, care au depistat un bărbat în vârstă de 64 de ani. În urma cercetărilor preliminare s-a stabilit că, în timp ce bărbatul se afla în curtea imobilului ar fi observat o pisică pe masă, motiv pentru care a folosit o armă, trăgând spre animal.

Bărbatul a fost condus la sediul Secției 20 Poliție, iar arma a fost ridicată, în vederea continuării cercetărilor, relatează Mediafax.

Cazul, preluat de Protecția Animalelor

Cazul a fost preluat de către Serviciul pentru Protecția Animalelor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de rănirea cu intenție a animalelor, uzul de armă fără drept și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un bucureştean a tras cu arma în pisica vecinului. "Vina" felinei: îi ieşise în cale, în curtea imobilului