Antena Meniu Search
x

Video Un chioșc de ziare din Sectorul 2 a sărit în aer după ce angajata din interior a pornit o butelie pentru a se încălzi

O explozie a avut loc luni dimineață într-un chioșc de ziare din Sectorul 2 din București. După cum au transmis pompierii care au ajuns la fața locului, incidentul a avut loc după ce o femeie de 70 care lucra în interior a pornit o butelie pentru a se încălzi. La scurt timp, construcția a fost cuprinsă de flăcări și a explodat, transmite Mediafax.

de Adrian Popovici

la 29.11.2023, 13:04

Vezi și

O femeie, angajată la un chioșc de ziare, a pornit o butelie în incintă, care a explodat, iar chioșcul a ars în totalitate, transmite, miercuri, Poliția Capitalei. O mașină aflată în apropiere a fost avariată.

Polițiștii bucureșteni au fost sesizați, luni, în jurul orei 8:30, cu privire la faptul că, la o adresă din Sectorul 2, a izbucnit un incendiu, urmat de o explozie.

Polițiștii au găsit la fața locului o femeie de 70 de ani, angajată la chioșcul de ziare, iar din primele cercetări s-a stabilit că femeia ar fi pornit o butelie în interiorul chioșcului pentru a se încălzi, moment în care a luat foc.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

La fața locului s-au deplasat și echipaje de pompieri, care au lichidat incendiul, iar, în urma acestuia, chioșcul în care se comercializau ziare și cărți a ars în totalitate, fără a se extinde la alte imobile și fără a exista victime. De asemenea, au fost produse distrugeri la un autoturism parcat în proximitate.

Cercetările sunt continuate de către Secția 7 Poliție, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Un chioșc de ziare din Sectorul 2 a sărit în aer după ce angajata din interior a pornit o butelie pentru a se încălzi