Antena Meniu Search
x

Un cioban de la o stână din Arad a murit mâncat de viermi. În ce stare a ajuns la spital bărbatul de 49 de ani

Este anchetă a Direcţiei de Sănătate Publică Arad, după ce un cioban a ajuns la spital cu viermi ieşind din corp şi a decedat. Bărbatul în vârstă de 49 de ani era bolnav de cancer şi părăsise spitalul din Timişoara în urmă cu aproximativ două săptămâni, după ce a făcut radioterapie.

de Cristina Dimulescu

la 20.06.2022, 10:59

Cioban cu oile, la munte.
Cioban cu oile, la munte. - Shutterstock

Bărbatul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Arad în stare gravă, miercuri, săptămâna trecută, fiind adus de un echipaj de prim-ajutor din localitatea Iermata.

La sosire, pacientul a prezentat o stare profund alterată, inconştient, în stare de şoc toxico-septic, cu faţa şi gâtul acoperite de viermi. (...) S-a instituit imediat tratamentul complex de terapie intensivă, a fost trimis la investigaţiile imagistice şi a fost monitorizat permanent, au transmis reprezentanţii SCJU Arad.

În ciuda tuturor eforturilor medicilor, bărbatul a decedat după câteva ore. 

DSP Arad face o anchetă pentru a afla condiţiile în care a murit bărbatul 

Pe acelaşi subiect

Se pare că, potrivit reprezentanţilor spitalului din Arad, bărbatul era cunoscut cu neoplasm de bază de limbă (cancer), fiind investigat şi tratat doar în Timişoara, de unde a părăsit spitalul în urmă cu aproximativ două săptămâni, după ce a făcut radioterapie. DSP Arad a început acum o anchetă. 

Ancheta a fost începută pentru a se clarifica împrejurările în care a decedat bărbatul, care avea 49 de ani. Am refăcut întregul circuit prin care a trecut pacientul, începând de la momentul în care a ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe şi până a decedat, spune directorul DSP Arad, Geanina Potolia.

Bărbatul locuia într-un sălaş, pe câmp, fiind angajat cioban la un crescător de oi. Medicii au cerut date de la familia care l-a angajat pe cioban, care ar fi spus că bărbatul era un caz social, fără familie. El avea, însă, un frate plecat în străinătate cu care nu ţinea legătura.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un cioban de la o stână din Arad a murit mâncat de viermi. În ce stare a ajuns la spital bărbatul de 49 de ani