Antena Meniu Search
x

Un clujean a ucis o pensionară pe trecerea de pietoni, apoi a fugit şi a dat foc maşinii pe care o conducea când a lovit-o pe bătrână

Un clujean a ucis o pensionară pe trecerea de pietoni, apoi a fugit şi a dat foc maşinii pe care o conducea când a lovit-o pe bătrână. Bărbatul e în continuare de negăsit.

Un clujean a ucis o pensionară pe trecerea de pietoni, apoi a fugit şi a dat foc maşinii pe care o conducea când a lovit-o pe bătrână. Bărbatul e în continuare de negăsit, la 24 de ore după accident. Maşina a fost identificată într-o pădure, făcută scrum.

Luni de dimineaţă, un autoturism a lovit în plin o bătrână de 71 de ani, pe o trecere de pietoni, în Cluj. Şoferul a fugit imediat de la locul accidentului, poliţia începând să îl caute. După 6 ore, poliţiştii au anunţat că au găsit maşina, făcută scrum, la intrarea în comuna în care locuieşte făptaşul.

Acesta a fost şi el identificat, are 36 de ani şi este din comuna Baciu, Cluj. E însă de negăsit, la mai bine de 24 de ore după comiterea accidentului şi fuga de la locul faptei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un clujean a ucis o pensionară pe trecerea de pietoni, apoi a fugit şi a dat foc maşinii pe care o conducea când a lovit-o pe bătrână