Antena Meniu Search
x

Detalii şocante în cazul tinerei spulberate pe trecere de fostul şef SRI Prahova. O fetiţă de 4 ani a rămas fără mamă

Şeful SRI Prahova a lovit mortal cu maşina o tânără mamă. Ofiţerul s-a urcat băut la volan şi nu a apucat să frâneze la timp, când femeia a traversat DN 1.

Vezi și

Şeful SRI Prahova a lovit mortal cu maşina o tânără mamă. Ofiţerul s-a urcat băut la volan şi nu a apucat să frâneze la timp, când femeia a traversat Drumul Naţional 1, la câteva zeci de metri de trecerea de pietoni.

În poarta Institutului de Medicină Legală, un tată îşi plânge fiica. Şi caută explicaţii pe care nimeni nu i le poate da. E tăcere printre autorităţi, după ce s-a aflat că Aurelia Vâlceanu a fost lovită mortal de maşina condusă de şeful SRI Prahova. Silviu Deatcu s-ar fi urcat băut la volan după ce a plecat de la o petrecere. 

Accidentul a avut loc în localitatea Tâncăbeşti. Poliţiştii sunt cei care trebuie să stabilească acum dacă, în momentul impactului, femeia de 35 de ani se afla pe trecere de pietoni sau la câţiva metri distanţă. 

Fetiţa în vârstă de patru ani şi jumătate îşi aştepta mama acasă. Urmau să facă repetiţii pentru serbarea, care avea loc astăzi, de la grădiniţă. Femeia făcea naveta şi tocmai cobora dintr-un microbuz, când a fost lovită. De obicei, soţul o aştepta în zonă cu maşina. Seara trecută a întârziat, iar Aurelia Vâlceanu a traversat strada la aproximativ 50 de metri de trecerea de pietoni, fără să vadă că, în viteză, colonelul SRI se apropia de ea. 

Imediat după producerea accidentului, şeful SRI Prahova a fost testat cu etilotestul, iar ulterior a fost dus la un spital unde i-au fost prelevate probe.

Primul test a arătat o valoarea de 0,43 miligrame alcool pur în aerul expirat. Şeful SRI Prahova a dat câteva explicaţii poliţiştilor imediat după accident. Era în stare de şoc. Astăzi, nu a mai fost chemat la audieri. 

Zebra a fost trasată în locul unei pasarele care, în 2008, a fost ruptă la impactul cu bena unui camion. Structura de metal a căzut peste două maşini, iar doi oameni şi-au pierdut viaţa.

După accidentul de seara trecută, Silviu Deatcu a demisionat de la şefia Serviciul Român de Informaţii Prahova. Surse din istituţie au transmis că există şi o anchetă internă. Colonelul fusese numit în funcţie în urmă cu câteva luni, după ce a fost adjunct şef la divizia de combatere a criminalităţii organizate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Detalii şocante în cazul tinerei spulberate pe trecere de fostul şef SRI Prahova. O fetiţă de 4 ani a rămas fără mamă