Antena Meniu Search
x

Un consilier local din Vaslui, snopit în bătaie cu levierul. Bărbatul se luptă acum să trăiască: "Este în stare gravă"

Ginel Lefter, în vârstă de 44 de ani, este consilier local în localitatea Docăneasa, comuna Vinderei, județul Vaslui. Acesta a fost snopit în bătaie cu un levier de doi indivizi, unul din aceeași localitate, iar celălalt din Lungești, județul Galați. Agresorii l-au băgat pe bărbat în spital, cu răni extrem de grave. Ginel Lefter este în comă de gradul IV, internat la secția ATI, la Spitalul Municipal Bârlad. 

de Redactia Observator

la 21.12.2022, 12:06

Un consilier local din Vaslui, snopit în bătaie cu levierul
Un consilier local din Vaslui, snopit în bătaie cu levierul - Shutterstock, Facebook

Cei doi bătăuși au venit să petreacă la barul deținut de Ginel Lefter, iar la un moment dat, pe fondul consumului de alcool, s-au luat la ceartă. Totul după ce patronul i-a dat afară din local. Părea că cearta se aplanează, iar agresorii își văd de drumul lor. Nu a fost așa. Pentru a se răzbuna, cei doi agresori au luat un levier din portbagajul mașinii și au început să-l lovească pe consilierul local, scrie Vremea Nouă.

Consilierul local, în stare foarte gravă la ATI

Rănile au fost foarte grave, încât bărbatul de 44 de ani a fost lăsat într-o baltă de sânge. Echipajul de pe ambulanță a făcut manevre de resuscitare timp de 40 de minute, pentru a-l salva pe Ginel Lefter. Victima a fost transportată de urgență la spital, internat fiind pe secția de ATI.

"La data de 17 decembrie a.c., ora 21:35, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată prin apel 112, cu privire la o agresiune produsă în incinta unei societăți comerciale, de pe raza localității Docăneasa, comuna Vinderei, județul Vaslui. Odată cu sesizarea, a fost indicat și un prezumtiv autor, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din comuna Vinderei. Victima, bărbat în vârstă de 44 de ani, din aceeași localitate, a fost transportat la Spitalul Municipal Bârlad, pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul", a precizat Mălina Popa, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

Un martor al scenei cumplite a vorbit despre scandalul, care l-a băgat în spital pe consilier. „Agresorii băuți au făcut scandal în magazin, iar consilierul local i-a dat afară. Este în stare gravă, internat la ATI Reanimare, secția chirurgie fiind pe ventilație mecanică, deoarece nu poate fi scos, întrucât intră în stop cardio respirator”, a declarat un localnic, pentru sursa citată.

Agresorul bărbatului a fost reținut de autorități. Oamenii legii fac acum cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a întâmplat incidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un consilier local din Vaslui, snopit în bătaie cu levierul. Bărbatul se luptă acum să trăiască: "Este în stare gravă"