Antena Meniu Search
x

Video Un constănțean al cărui tată a murit de COVID, huiduit de protestatarii anti-restricții: "Acum două zile a murit tata de COVID şi voi protestaţi? Să vă fie ruşine"

Un bărbat din Constanța a fost huiduit de protestatarii anti-restricții, după ce a ieșit la balcon pentru a le reproșa că tatăl său a murit în urma infecției cu coronavirus. În oraș manifestanții au aruncat cu sticle, au fluturat steaguri, au suflat în vuvuzele şi au scandat împotriva restricţiilor.

de Redactia Observator

la 31.03.2021, 10:28

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

A treia zi de proteste anti-restricții în România, cu un număr mai mic de manifestanți pe străzi. În Capitală, oamenii au ieşit în stradă doar cu vuvuzele şi steaguri tricolore. S-au rezumat să-şi strige ofurile pe la porţile instituţiilor.

Protestele au continuat şi în alte oraşe din ţară, dar cu un număr mai mic de participanţi. În Constanţa, un bărbat, al cărui tată a murit de COVID, care a ieșit la balcon pentru a le atrage atenția manifestanților cu privire la gravitatea bolii a fost huiduit.

"A murit tata acum două zile de COVID. Acum două zile a murit tata de COVID şi voi protestaţi? Să vă fie ruşine! Oamenii ăia, la Infecţioase acolo, se luptă pentru voi şi voi? Sunteţi nişte idioţi! Să n-ajungeţi acolo!", a strigat bărbatul de la geam către protestatari.

Lucian Bode: Dreptul la liberă exprimare a fost înţeles greşit de o minoritate care a ales să se exprime violent

Pe acelaşi subiect

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a precizat că marţi seară au fost 78 de manifestări în 39 de judeţe, la care au participat 14.000 de protestatari, fiind date 1.300 de amenzi în valoare de 670.000 de lei.

“Duminică au fost puţin peste 4.000 de protestatari. În seara zilei de luni am avut 76 de manifestări în 38 de judeţe, respectiv municipiul Bucureşti, au fost aproximativ 31.000 de protestatari, am aplicat 1.200 de sancţiuni în valoare de 800.000 de lei.

Totodată, am întocmit opt dosare penale pentru că manifestările de luni din Bucureşti s-au soldat din păcate cu violenţă şi am întocmit dosare penale pentru ultraj, pentru nerespectarea regimului armelor, pentru furt, pentru distrugere. În seara zilei de marţi am avut 78 de manifestări în 39 de judeţe plus municipiul Bucureşti. Au fost aproximativ 14.000 de protestatari, am aplicat 1.300 de sancţiuni în valoare de 670.000 de lei.

S-au comis 11 infracţiuni la nivel naţional care vizează legea 55/2020, furt, nerespectarea regimului armelor, de asemenea, la nivelul municipiului Bucureşti s-au întocmit două dosare penale şi s-au aplicat 131 de sancţiuni, cele două dosare fiind pentru furt, respectiv pentru distrugere”,a explicat ministrul de Interne. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un constănțean al cărui tată a murit de COVID, huiduit de protestatarii anti-restricții: "Acum două zile a murit tata de COVID şi voi protestaţi? Să vă fie ruşine"