Antena Meniu Search
x

Video Un copac s-a prăbușit peste un băiat de 16 ani, în Botoșani. Adolescentul fusese tocmit să taie salcâmii din curtea unui localnic

Un adolescent de 16 ani din judeţul Botoşani a fost la un pas de moarte. Băiatul tocmit să taie lemne în pădure a fost lovit în cap de un copac care s-a prăbuşit peste el. Martorii i-au sărit imediat în ajutor şi au sunat la 112, iar adolescentul a fost dus, de urgenţă la spital. 

De Clara Mihociu la 06.12.2022, 13:46
Vezi și

Din fericire, băiatul de 16 ani este în afara oricărui pericol, dar rămâne în continuare internat la Spitalul de copii din Iași. Are o fractură nazală, dar și mai multe contuzii la nivelul capului. 

Ieri după-amiază, adolescentul se afla, împreună cu un alt tânăr de 24 de ani, la un vecin din localitate, care îi plătea pentru a-i fi tăiați mai mulți copaci din curte.

Trunchiul unui salcâm s-a prăbușit peste adolescent, lovindu-l în zona capului

La un moment dat, în timp ce tăiau un salcâm, din cauza neatenției, trunchiul a căzut exact peste băiat, lovindu-l destul de puternic în zona capului.

La fața locului a fost chemată de urgență o ambulanță, care l-a dus pe băiatul de 16 ani mai întâi la spitalul din Botoșani, iar mai apoi a fost transferat la Spitalul de copii din Iași.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un copac s-a prăbușit peste un băiat de 16 ani, în Botoșani. Adolescentul fusese tocmit să taie salcâmii din curtea unui localnic