Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un copil de 11 ani a murit înecat pe o plajă din Constanța. Băieţelul se juca în apă, când a fost luat de valuri

Vacanţa s-a încheiat tragic pentru o familie în Constanţa. Un copil de 11 ani a fost scos din mare fără suflare. Băiatul se juca în apă, când a fost luat de valuri. Zeci de minute l-au căutat salvamarii şi autorităţile în apă. Într-un final, a fost găsit şi scos inconştient din mare, iar medicii s-au chinuit să-l readucă la viață. Din nefericire, copilul nu a răspuns protocolului de resuscitare, fiind declarat decedat.

de Cristina Niță

la 25.08.2024 , 13:41

Astăzi, în jurul prânzului, salvatorii de la ISU Dobrogea au fost solicitaţi să intervină pe o plajă din municipiul Constanța, pentru căutarea unui minor în vârstă de 11 ani. 

Medicii s-au luptat aproape o oră să-l readucă la viață

Băiețelul a fost găsit inconștient în apă. A fost scos de către salvatori  și a început protocolul de resuscitare. Timp de aproximativ o oră, medicii s-au luptat să-l readucă la viață pe copil, însă, în urmă cu scurt timp, acesta a fost declarat decedat. Salvamarii au arborat steagul galben, ceea ce înseamnă că scăldatul era permis doar înotătorilor experimentați.

Vezi și
Cristina Niță Like

Ce iubesc la profesia asta? E simplu. Faptul că nicio zi nu seamănă cu cealaltă.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Evenimente » Un copil de 11 ani a murit înecat pe o plajă din Constanța. Băieţelul se juca în apă, când a fost luat de valuri