Antena Meniu Search
x

Foto Un copil de 13 ani a căzut de la etajul 9 al unui bloc din Iași. Băiatul din Republica Moldova nu a mai răspuns la manevrele de resuscitare

Tragedie în această seară în comuna ieșeană Ciurea. Un băiat de 13 ani din Republica Moldova a căzut de la etajul 9 al unui bloc aflat în cartierul Visoianu. În ciuda manevrelor de resuscitare făcute de medicii sosiți la fața locului, copilul nu a mai revenit la semnele vitale, fiind declarat decesul. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 04.12.2023, 21:59

Fratele mai mare al băiatului a mărturisit că nu au existat conflicte și nici nu ar fi dat semne că ar fi depresiv. Astfel, nu este exclusă nici posibilitatea ca totul să fi fost doar un accident tragic. 

Copilul de 13 ani venise la Iași cu mama și fratele său. Stăteau cu chirie în cartierul Visoianu și ajunseseră în casă cu aproximativ 30 minute înainte ca acesta să cadă de la etaj. Se pare că acesta rămăsese câteva minute singur în casă, în timp ce mama îl însoțea pe fratele mai mare la lift. Băiatul cel mare a fost cel care l-a găsit și a încercat să îi acorde primul ajutor până la sosirea echipajului SMURD.

Ce spun polițiștii 

La data de 04 decembrie a.c., polițiștii ieșeni au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană a căzut de la etajul unui bloc din comuna Ciurea.

În urma manevrelor de resuscitare a fost constatat decesul persoanei, respectiv un minor de 13 ani. A fost dispusă ordonanța de efectuare a necropsiei medico-legale în vederea stabilirii cauzei decesului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,ucidere din culpă”, iar cercetările continuă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Un copil de 13 ani a căzut de la etajul 9 al unui bloc din Iași. Băiatul din Republica Moldova nu a mai răspuns la manevrele de resuscitare