Antena Meniu Search
x

Video Un copil de 4 ani s-a încuiat în casă şi a refuzat să le mai deschidă părinţilor. Pompierii l-au găsit uitându-se la desene animate

Incident tragi-comic în Ploieşti. Un copil în vârstă de 4 ani s-a încuiat în casă şi a refuzat să le mai deschidă uşa părinţilor. Când au intrat pompierii, băiatul se uita la desene animate.

de Redactia Observator

la 02.11.2023, 12:40

Vezi și

Un copil în vârstă de 4 ani s-a încuiat în casă și a refuzat să mai deschidă ușa părinților. Au intervenit pompierii prahoveni, care au intrat pe geamul de la balcon în locuință și l-au găsit pe copil uitându-se la desene animate.

Copilul, găsit de pompieri uitându-se la desene animate

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Ploiești au fost solicitați, joi, să pătrună într-un apartament din municipiul Ploiești în care un copilaș de patru ani s-a încuiat și nu mai dorea să deschidă ușa pentru părinți.

Micuțul nu a fost speriat de apariția pompierului în locuință, pe geamul de la balcon. Copilul a fost găsit în casă liniștit, uitându-se la desene animate, la televizor, potrivit Mediafax.

După deblocarea ușii de la intrarea în locuință, copilul a ieșit împreună cu pompierul, purtând casca de pompier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un copil de 4 ani s-a încuiat în casă şi a refuzat să le mai deschidă părinţilor. Pompierii l-au găsit uitându-se la desene animate