Antena Meniu Search
x

Un copil de 7 ani din Neamţ a dat foc din joacă apartamentului în care locuia. Pompierii au evacuat şi o mamă cu 2 copii de la alt etaj

Un copil în vârstă de 7 ani s-a intoxicat cu fum, joi, după ce a incendiat, din joacă, apartamentul situat la parterul unui bloc din municipiul Piatra-Neamţ.

de Redactia Observator

la 27.06.2024 , 14:35

- Shutterstock

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ, la sosirea pompierilor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă şi degajare mare de fum. Până la sosirea echipajelor, copilul s-a autoevacuat din apartament.

"Acesta a fost preluat de echipajul SMURD pentru îngrijiri medicale, deoarece prezenta intoxicaţie cu fum. După evaluarea şi acordarea asistenţei medicale, copilul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Piatra-Neamţ", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa, potrivit Agerpres.

Un copil de 7 ani a incendiat locuinţa familiei

Articolul continuă după reclamă

În apartament nu se mai afla nicio persoană.

"O mamă cu doi copii au fost evacuaţi de pompieri dintr-un apartament situat la primul etaj, deoarece apartamentul era inundat cu fum. Femeia în vârstă de 27 ani a fost evaluată de echipajul SMURD, ulterior fiind preluată de un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Piatra-Neamţ", a adăugat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

În urma incendiului au ars bunurile materiale din interiorul unei camere şi din holul apartamentului. Pompierii au acţionat cu ajutorul ventilatorului pentru evacuarea fumului din interiorul apartamentului şi de pe casa scării.

Jocul copiilor cu focul a fost cauza probabilă de producere a incendiului, a transmis ISU Neamţ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Care credeţi că este cel mai fericit oraş din România?
Observator » Evenimente » Un copil de 7 ani din Neamţ a dat foc din joacă apartamentului în care locuia. Pompierii au evacuat şi o mamă cu 2 copii de la alt etaj