Antena Meniu Search
x

Un copil de doar un an a sfârșit într-un incendiu devastator, în Dâmbovița. Casa în care se afla a fost făcută scrum

Un copil de un an a fost găsit fără viață după ce locuința în care se afla a fost cuprinsă de flăcări. Tragedia a avut loc în localitatea Vișina, din județul Dâmbovița. Incendiul devastator a făcut scrum casa în care se afla copilul. Acesta n-a avut șanse să supraviețuiască.

de Redactia Observator

la 20.12.2022, 12:12

Incendiu într-o casă din Dâmbovița
Un copil de un an a murit după ce casa în care se afla, a luat foc - Shutterstock

Un copil de circa un an a fost găsit mort într-o locuință din localitatea Vișina, județul Dâmbovița, care a fost cuprinsă, marți dimineața, de un incendiu. Potrivit ISU Dâmbovița, pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință în localitatea Vișina. La fața locului au intervenit pompierii de la Garda Vișina cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD și cei de la Detasamentul Găești cu o autospecială de stingere.

Incendiul s-a manifestat generalizat la întreaga construcție pe o suprafață de circa 80 de metri pătrați. Conform pompierilor, în timpul operațiunilor de stingere, a fost găsit un copil decedat într-o cameră din locuință. Este vorba de un copil de circa un an, scrie Mediafax.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Un copil de doar un an a sfârșit într-un incendiu devastator, în Dâmbovița. Casa în care se afla a fost făcută scrum