Antena Meniu Search
x

Video Turiştii de pe litoralul românesc se plâng că preţurile sunt din ce în ce mai mari şi fac comparaţii cu cele din Grecia

Litoralul românesc "arde" la buzunar! Preţurile au explodat în ultima perioadă. Ne costă mai mult şezlongurile, cât şi băuturile răcoritoare sau o simplă cafea. Turiştii sunt nemulţumiţi şi spun că tarifele de la noi sunt cu mult peste cele întâlnite pe plajele greceşti.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 12.08.2021, 16:54

Vezi și
  • Turiştii de pe litoralul românesc acuză că pierdem categoric bătălia preţurilor cu litoralul grecesc.

Turiştii care au fost în vacanţă atât în Mamaia, cât şi în staţiunile din Grecia, au făcut o comparaţie. Dacă la noi cele mai scumpe şezlonguri costă între 75 şi 200 de lei, în Grecia două şezlonguri şi o umbrelă costă 48 de lei.

Comparaţia a continuat şi în ceea ce priveşte băuturile. Dacă la noi, pe litoralul românesc, o sticlă de apă la jumătate de litru ajunge să coste chiar şi 12 lei, în Grecia de multe ori este oferită gratis, ca un bonus.

Postarea unui turist de pe un grup de socializare a strâns foarte multe reacţii de la internauţi care au scris că, de exemplu, în Santorini, dacă faci o consumaţie de patru euro, şezlongul este gratis, iar în alte regiuni şezlongurile sunt fără taxă, iar la o cafea de 2,5 euro turiştii au primit gratis şi apa, dar şi şezlongul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Turiştii de pe litoralul românesc se plâng că preţurile sunt din ce în ce mai mari şi fac comparaţii cu cele din Grecia