Antena Meniu Search
x

Video Un copilaș de un an și patru luni a murit strivit în tractorul condus de tatăl lui, la Valea Motrului, în Gorj

Un copilaș de un an și patru luni a murit într-un accident cumplit petrecut în localitatea Valea Motrului, din Gorj. Cel mic se afla împreună cu tatăl și fratele mai mare într-un tractor care s-a răsturnat în afara drumului.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 10.02.2021, 08:38

Vezi și
  • Fără să aibă permis de conducere pentru tractor, bărbatul și-a luat în cabină cei doi copii, de 1 an și 4 luni, respectiv de 8 ani. 

Potrivit primelor informații, la volan se afla tatăl copiilor, un bărbat de 30 de ani, din comuna Corcova, județul Mehedinţi.

Fără să aibă permis de conducere pentru un astfel de utilaj, bărbatul și-a luat în cabină cei doi copii, de 1 an și 4 luni, respectiv de 8 ani. 

Din cauze încă necunoscute, bărbatul a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat cu tractorul în afara drumului pe DS Valea Motrului.

Tatăl copiilor nu avea permis pentru un astfel de utilaj

Polițiștii precizează că acesta conducea un ansamblul  de vehicule format dintr-un tractor neînmatriculat şi neînregistrat în circulaţie şi o semiremorcă confecţionată artizanal.

În urma evenimentului a rezultat rănirea conducătorului tractorului, împreună cu cei doi pasageri minori, de 1 și patru luni și 8 ani, fiind transportați la spital, unde minorul de 1 ani și patru luni a decedat.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere corespunzător categoriei.

Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de reporterul Observator Diana Speretoiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un copilaș de un an și patru luni a murit strivit în tractorul condus de tatăl lui, la Valea Motrului, în Gorj