Antena Meniu Search
x

Video Cap tractor furat, oprit cu focuri de armă în Baia Mare. În goana nebună, a spulberat şi aruncat în şanţ o maşină de poliţie

Urmărire cu focuri de armă, noaptea trecută, în Maramureș, după ce un tânăr de 27 de ani a furat din Sighetu Marmației capul tractor al unui TIR. În timpul cursei nebune, o mașină de poliție a fost spulberată de autotren şi aruncată într-un şanţ.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 26.12.2020, 10:50

TIR furat, oprit cu focuri de armă în Baia Mare. În goana nebună, a spulberat şi aruncat în şanţ o maşină de poliţie Vezi și
  • Hoț de TIR, urmărire cu poliția în Maramureș.
  • Șoferul fugar a fost oprit cu focuri de armă în Baia Mare.

Ieri seară, în jurul orei 23.00, polițiștii au fost sesizați că în Sighetu Marmației, a fost furat capul tractor al unui TIR.

Oamenii au dat de urma hoțului și au încercat să-l oprească la intrarea în Baia Sprie, însă fără succes. Așa că polițiștii au plecat în urmărirea șoferului fugar.

În timpul cursei nebune, hoţul a spulberat una dintre autospeciale, pe care a aruncat-o într-un şanţ de pe marginea drumului.

Hoțul de TIR, oprit cu focuri de armă în Baia Mare

Ajuns în Baia Mare, a continuat nebunia.

Cinci echipaje de poliție au încercat să-l oprească pe individ, oamenii legii fiind nevoiţi să tragă mai multe focuri de armă după vehiculul urmărit.

O cameră de supraveghere a surprins urmărirea.

Pe strada Europa, şoferul a fost somat legal de către poliţişti, care au executat ulterior mai multe focuri de armă înspre pneurile capului tractor.

Într-un final, şoferul a fost imobilizat, încătușat și dus la sediul poliției pentru cercetări.

Poliţiştii au stabilit că individul avea o alcoolemie de 0,36 miligrame de alcool pur în aerul expirat, pe numele tânărului fiind întocmit un dosar penal. 

Ce spune IPJ Maramureș

Ieri, 25 decembrie, orele 23.00, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureș a fost sesizat cu privire la faptul că un autovehicul ar fi fost furat din Sighetu Marmației.

Polițiștii maramureșeni au luat măsuri pentru interceptarea acestuia.

În Baia Sprie, polițiștii au executat semnal regulamentar de oprire a autovehiculului, însă conducătorul auto și-a continuat deplasarea spre municipiul Baia Mare, unde a fost interceptat de mai multe echipaje de poliție aflate în serviciu.

Pe strada Europa, șoferul a fost somat legal de către polițiști, care au executat ulterior mai multe focuri de armă înspre pneurile autovehicului, autovehiculul fiind oprit.

Până la oprirea autotractorului, aceasta a acroșat o autospecială din cadrul Biroului Rutier Baia Mare.

Conducătorul auto a fost identificat ca fiind un tânăr de 27 de ani din Desești.

Acesta a fost imobilizat, încătușat și transportat la sediul poliției pentru cercetări. 

În urma evenimentului nu au rezultat victime omenești.

Polițiștii continuă cercetările in acest caz.

 - Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Simona Vasiac - 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Cap tractor furat, oprit cu focuri de armă în Baia Mare. În goana nebună, a spulberat şi aruncat în şanţ o maşină de poliţie