Antena Meniu Search
x

Video Un craiovean s-a trezit cu acoperișul unui bloc în balcon, în timp ce filma furtuna de Cod Roșu

O furtună puternică, de Cod Roșu, a făcut ravagii în Craiova. Orașul a fost complet sub ape după o ploaie torenţială care a blocat drumurile și trotuarele. Mai multe maşini au fost luate de puhoaie, iar vântul a rupt acoperişuri şi copaci. O bucată dintr-un acoperiș smuls de rafale a intrat pe balconul unui craiovean care filma urgia, fiind purtat de vânt pe o distanță de 200 de metri. Imaginile au fost publicate de Lia Olguța Vasilescu, edilul orașului.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 04.07.2022, 10:37

Vezi și

"Momentul în care unui craiovean care filma furtuna de afară, i-a intrat un acoperiș pe geam, de la un bloc aflat la 200 de metri distanță. Atât el, cât și soția sa au fost răniți de cioburi. Așa a arătat un cod roșu la Craiova! Peste codul roșu nu mai există nimic altceva...", a scris pe Facebook Lia Olguța Vasilescu, primarul din Craiova.

Cod roşu de vreme rea. O furtună a făcut prăpăd în Craiova

A fost Cod roşu în Dolj, iar furtuna violentă a paralizat Craiova. În doar câteva zeci de minute a plouat cât pentru trei săptămâni. Puhoaiele formate pe şosele au scos inclusiv maşini din parcare şi le-au dus la vale. În unele locuri apa a fost atât de mare încât autoturismele abia se mai vedeau. Puhoiale au intrat într-un hotel şi au inundat cu totul recepţia.

Străzile au fost acoperite de apă, canalizările au refulat şi s-au transformat în adevărate fântâni arteziene, marcajele rutiere au fost luate de apă şi mai mulţi copaci au fost puşi la pământ. Parcurile au fost închise şi circulaţia tramvaielor oprită. Vântul puternic a smuls mai multe acoperişuri şi a rupt firele de electricitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Un craiovean s-a trezit cu acoperișul unui bloc în balcon, în timp ce filma furtuna de Cod Roșu