Antena Meniu Search
x

Video Un curier Glovo, condamnat la închisoare pentru trafic de droguri, prins de poliţişti în timp ce stătea la coadă pentru o comandă

Un tânăr de 22 de ani, curier la Glovo, condamnat la închisoare pentru trafic de droguri de risc, a fost prins de poliţişti în timp ce stătea la coadă pentru o comandă într-un complex comercial din Capitală.

De Monica Palade la 05.11.2021, 17:54
Vezi și

Bărbatul era dat în urmărire naţională. Pe numele bărbatului se aflau două mandate de executare,  emise din data de 3.12.2020 de Tribunalul Bucureşti.

Ce spun poliţiştii

„Joi, 4 noiembrie a.c., poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, pe numele unei tânăr, în vârstă de 22 de ani, condamnat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

În urma exploatării unor date şi informaţii, polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au acționat, la data menționată, în vederea punerii în executare a două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, pe numele unui tânăr care se afla astfel în urmărire națională.

Cel în cauză a fost depistat şi imobilizat într-un complex comercial din Capitală. Tânărul a fost încarcerat”, spun poliţiştii.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un curier Glovo, condamnat la închisoare pentru trafic de droguri, prins de poliţişti în timp ce stătea la coadă pentru o comandă