Meniu
Search
x

Un deținut din Pentenciarul Vaslui s-a spânzurat în baia din celulă, în a doua zi de Paște

Un echipaj de prim-ajutor a intervenit, în această dimineață, la Penitenciarul Vaslui, după ce un deținut a vrut să își pună capăt zilelor. Bărbatul a intrat în baia din celulă și s-a spânzurat. Din fericire, medicii au reușit să-l readucă la viață, deținutul fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui.

De Redactia Observator la 25.04.2022, 14:37

Primele date arată că bărbatul a intrat în baia camerei de detenție, de unde nu a mai ieșit. La un moment dat, ceilalți deținuți i-au sesizat lipsa, iar când au mers după el, l-au găsit spânzurat. Au dat imediat alarma, iar gardienii închisorii au chemat o ambulanță SMURD.

Deținutul este în stare critică la spitalul de Urgență Vaslui

Asistentul medical de la penitenciar a început manevrele de resuscitare a bărbatului, care au fost apoi continuate mai bine de o jumătate de oră de echipajul de pe ambulanță. Din fericire, omul a fost readus la viață, apoi transportat la UPU Vaslui.

Bărbatul este, însă, în stare critică.  

"SAJ Vaslui a fost solicitat să intervină la penitenciarul Vaslui pt un deținut care s-a spânzurat în baia celulei sale. A fost trimisă o ambulanță SAJ C2 cu medic. Resuscitarea fusese deja inițiată de asistentul medical de la penitenciar. S-au efectuat manevre de resuscitare avansată peste 30 de minute și s-a reușit restabilirea activității cardiace. Apoi a fost transportat în stare critică, intubat și ventilat mecanic la UPU Vaslui", au transmis autoritățile vasluiene.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un deținut din Pentenciarul Vaslui s-a spânzurat în baia din celulă, în a doua zi de Paște

Breaking News

Cine este Ligia Deca, votată de PNL pentru funcţia de ministru al Educaţiei

Cine este Ligia Deca, votată de PNL pentru funcţia de ministru al Educaţiei