Antena Meniu Search
x

Un deținut din Pentenciarul Vaslui s-a spânzurat în baia din celulă, în a doua zi de Paște

Un echipaj de prim-ajutor a intervenit, în această dimineață, la Penitenciarul Vaslui, după ce un deținut a vrut să își pună capăt zilelor. Bărbatul a intrat în baia din celulă și s-a spânzurat. Din fericire, medicii au reușit să-l readucă la viață, deținutul fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui.

de Redactia Observator

la 25.04.2022, 14:37

Un deținut din Pentenciarul Vaslui s-a spânzurat în baia din celulă, în a doua zi de Paște
Un deținut din Pentenciarul Vaslui s-a spânzurat în baia din celulă, în a doua zi de Paște - Arhiva / imagine ilustrativă

Primele date arată că bărbatul a intrat în baia camerei de detenție, de unde nu a mai ieșit. La un moment dat, ceilalți deținuți i-au sesizat lipsa, iar când au mers după el, l-au găsit spânzurat. Au dat imediat alarma, iar gardienii închisorii au chemat o ambulanță SMURD.

Deținutul este în stare critică la spitalul de Urgență Vaslui

Asistentul medical de la penitenciar a început manevrele de resuscitare a bărbatului, care au fost apoi continuate mai bine de o jumătate de oră de echipajul de pe ambulanță. Din fericire, omul a fost readus la viață, apoi transportat la UPU Vaslui.

Bărbatul este, însă, în stare critică.  

"SAJ Vaslui a fost solicitat să intervină la penitenciarul Vaslui pt un deținut care s-a spânzurat în baia celulei sale. A fost trimisă o ambulanță SAJ C2 cu medic. Resuscitarea fusese deja inițiată de asistentul medical de la penitenciar. S-au efectuat manevre de resuscitare avansată peste 30 de minute și s-a reușit restabilirea activității cardiace. Apoi a fost transportat în stare critică, intubat și ventilat mecanic la UPU Vaslui", au transmis autoritățile vasluiene.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Un deținut din Pentenciarul Vaslui s-a spânzurat în baia din celulă, în a doua zi de Paște