Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un electrician de 24 de ani a murit curentat, în timp ce remedia un deranjament, în Vaslui. Medicii nu l-au putut salva

Un bărbat în vârstă de 24 de ani, angajat ca electrician, a murit electrocutat, duminică după amiază. Primele date indică faptul că bărbatul era de serviciu şi intervenea în comuna Albeşti din judeţul Vaslui pentru remedierea unui deranjament.

de Redactia Observator

la 04.08.2024 , 17:48

- Shutterstock

Evenimentul, încadrat ca accident de muncă, s-a produs duminică după amiază, în localitatea Corni-Albeşti, comuna Albeşti din judeţul Vaslui.

La faţa locului a fost trimisă o ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă.

”La sosirea echipajului de intervenţie a fost găsit un bărbat în vârstă de 24 de ani, electrocutat şi în stop cardio-respirator. Victima a fost scoasă din zona de pericol, fiind începute manevrele de resuscitare. Din nefericire, bărbatul nu a răspuns pozitiv manevrelor de resuscitare, victima fiind declarată decedată la ora 15:45. Din primele informaţii, se pare că electricianul era în misiune de serviciu, acesta deplasându-se în zonă pentru rezolvarea unui deranjament”, informează reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui.

Articolul continuă după reclamă

Aceştia precizează că cercetările privind cauza decesului şi circumstanţele producerii acestuia sunt realizate de reprezentanţii instituţiilor abilitate în acest sens.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Un electrician de 24 de ani a murit curentat, în timp ce remedia un deranjament, în Vaslui. Medicii nu l-au putut salva