Antena Meniu Search
x

Un elicopter al Armatei s-a prabusit la Beresti - Bistrita (Bacau). Doi decedati, trei raniti!!!

Un elicopter militar cu trei persoane la bord s-a prabusit la 16.30 pe un camp

Vezi și
Update 22.03

Cele trei persoane ranite sunt Petru Pricop - locotenent-comandor, Catalin Balmus - capitan si Doru Nanescu -caporal.

Una dintre victimele accidentului de elicopter produs la Bacau a ajuns joi seara la Spitalul de Urgenta Floreasca, la Departamentul de chirurgie plastica si reparatorie, iar celelalte doua la Spitalul Militar din Capitala.

"Pacientul are traumatism cranio-cerebral, toraco-abdominal, mai multe arsuri. El va fi intubat si supus mai multor investigatii", a declarat pentru prof. dr. Ioan Lascar, de la Spitalul Floreasca.

Un elicopter militar s-a prabusit la 16.30 pe un camp de langa localitatea Beresti - Bistrita (Bacau). La bordul aparatului, un YAR 330 - PUMA se aflau mai multe persoane. Elicopterul facea un zbor de antrenament, in formatie. Un barbat aflat in trafic a vazut cum se prabuseste aparatul si a sunat la ISU si la pompieri. Ministerul Apararii a confirmat accidentul, iar ministrul Mircea Dusa a plecat la fata locului, ordonand si instituirea unei comisii de ancheta. Din primele informatii se pare ca doua persaoane au decedat iar alte trei au fost ranite, dar nu se cunoaste cu exactitate starea lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Un elicopter al Armatei s-a prabusit la Beresti - Bistrita (Bacau). Doi decedati, trei raniti!!!