Antena Meniu Search
x

Un fost consilier prezidenţial al lui Ion Iliescu şi Traian Băsescu a murit, după ce maşina pe care o conducea s-a izbit de un TIR

Un fost consilier prezideţial al lui Ion Iliescu şi Traian Băsescu a murit, după ce maşina pe care o conducea s-a izbit de un TIR.

Un fost consilier prezideţial al lui Ion Iliescu şi Traian Băsescu a murit, după ce maşina pe care o conducea s-a izbit de un TIR. Grav rănit vineri dimineaţă în urma accidentului rutier petrecut pe DN 1 B, pe raza localităţii buzoiene Istriţa de Jos, Gheorghe Mirică a murit în urma unui stop cardio-respirator la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău.

"Victima a ajuns în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgenţe, a făcut stop cardio-respirator, am încercat să-l resuscităm, dar a decedat.", a declarat medicul de gardă, dr. Rouhi Hanna.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, agentul şef Mihai Drăghiciu, a declarat că "un autoturism a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autotren, iar în urma impactului, şoferul care era singur în autoturism a fost rănit grav, aflându-se în comă." 

Circulaţia rutieră a fost blocată vineri dimineaţă pe DN 1B Buzău-Mizil, la kilometrul 22, în urma unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autotren, a informat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Gheorghe Mirică a avut funcţii de conducere în mai multe partide, între care PRU, PSM şi PND, în acesta din urmă fiind secretar general adjunct în 2016. Absolvent de ASE, Mirică a fost şi consilier prezidenţial pe probleme economice în mandatele lui Ion Iliescu şi Traian Băsescu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un fost consilier prezidenţial al lui Ion Iliescu şi Traian Băsescu a murit, după ce maşina pe care o conducea s-a izbit de un TIR