Antena Meniu Search
x

Un fost fotbalist la Dacia Unirea Brăila a murit azvârlit din Skoda care a intrat direct într-un TIR, pe centura orașului

Un fost fotbalist la Dacia Unirea Brăila a murit azvârlit din Skoda care a intrat direct într-un TIR, pe centura orașului. Nicușor Jica avea 54 de an și a jucat pentru echipa brăileană în perioada de glorie a acesteia.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 24.09.2020, 10:56

Accident mortal
Nicușor Jica, aici în tricoul echipei Petrolul Ianca, a murt joi de dimineață - Facebook
  • Nicușor Jica avea 54 de ani.
  • El a jucat la Dacia Unirea în anii de glorie a echipei.

Joi de dimineață, în jurul orei 06:00, un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din Brăila, în timp ce conducea o mașină pe Șoseaua de Centură a Municipiului, între Șoseaua Focșani și Șoseaua Baldovinești, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune laterală cu o autoutilitară ce se deplasa din sensul opus.

În urma impactului, primul autoturism a intrat în coliziune frontală și cu un ansamblu de vehicule, format dintr-un cap tractor și o semiremorcă, ce era condus tot din sensul opus de mers. Din nefericire, evenimentul s-a soldat cu decesul șoferului în vârstă de 54 de ani.

Acesta e un fost fotbalist de la Dacia Unirea Brăila, Nicușor Jica și e posibil ca acesta să fi ațipit la volan.Era angajat la Spitalul de Psihiatrie din Baldovinești și se întorcea acasă de la serviciu, din tura de noapte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un fost fotbalist la Dacia Unirea Brăila a murit azvârlit din Skoda care a intrat direct într-un TIR, pe centura orașului