Antena Meniu Search
x

Un fost puşcăriaş a sărit cu cuţitul la poliţiştii care au venit să îl reţină şi i-a ameninţat cu moartea, la Suceava. Agenţii au scos pistoalele

Un fost puşcăriaş a sărit cu cuţitul la poliţiştii care au venit să îl reţină şi i-a ameninţat cu moartea, la Suceava.

Un fost puşcăriaş a sărit cu cuţitul la poliţiştii care au venit să îl reţină şi i-a ameninţat cu moartea, la Suceava. Agenţii au scos pistoalele - monitorulsv.ro

Un fost puşcăriaş a sărit cu cuţitul la poliţiştii care au venit să îl reţină şi i-a ameninţat cu moartea, la Suceava. Agenţii au scos pistoalele şi au cerut întăriri pentru a-l imobiliza pe bărbat. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

George Constantin Negru, 32 de ani, din Bilca, nu s-a sfiit să ameninţe poliţiştii veniţi la casa sa pentru a aplana un conflict al acestuia cu o vecină. A ieşit în curte la bustul gol, cu un cuţit în mână şi nu s-a sfiit să-i ameninţe cu moartea pe agenţi. Ba chiar a aruncat cu bolovani în maşina de poliţie, fisurând un geam. Agenţii au scos pistoalele şi au cerut întăriri pentru a-l imobiliza pe bărbat. 

O echipă de mascaţi a venit de la Suceava şi după două ore, timp în care bărbatul a a încercat să-şi folosească soţia şi copilul minor drept scut.

George Valentin Negru este cunoscut în Bilca pentru acte de violenţă, având la activ două condamnări cu executare. Ultimul episod de acest gen a avut loc în noiembrie 2013, când Negru, împreună cu alte persoane care transportau ţigări de contrabandă, a atacat mai mulţi poliţişti de frontieră. La acea vreme, bărbatul s-a folosit de o furcă, cu care l-a lovit pe unul din agenţii Poliţiei de Frontieră.

În ianuarie 2014 a fost condamnat de Judecătoria Rădăuţi la 4 ani de închisoare cu executare, iar la scurt timp a şi fost transferat în Penitenciarul Botoşani. A ieşit de acolo pe 17 ianuarie 2017, având un rest de pedeapsă de executat de 304 zile. El avea şi o perioadă de încercare de 4 ani după executarea acestei pedepse, pe care a încălcat-o, astfel încât restul de pedeapsă rămas neexecutat se va adăuga la noua condamnare, pe care George Valentin Negru o va primi cel mai probabil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un fost puşcăriaş a sărit cu cuţitul la poliţiştii care au venit să îl reţină şi i-a ameninţat cu moartea, la Suceava. Agenţii au scos pistoalele