Antena Meniu Search
x

Video Un german a venit în Bucureşti pentru a încerca faimoşii mici din Obor. Reacţia neaşteptată a turistului

Un youtuber german, Thomas Wiede, a postat un videoclip în care îşi spune părerea sinceră despre Capitala României, unde a petrecut un weekend. Turistul a vizitat obiectivele principale, Palatul Parlamentului, Calea Victoriei şi Centrul Vechi, dar nu a ratat faimoşii mici din Piaţa Obor.  

de Redactia Observator

la 25.05.2024 , 16:33

Turistul a vizitat şi Centrul Vechi şi Calea Victoriei
Turistul a vizitat şi Centrul Vechi şi Calea Victoriei - Youtube/ Wiede

Thomas postează adesea despre călătoriile sale pe canalul lui de Youtube, unde a strâns peste 11.000 de abonaţi. Bărbatul a vizitat timp de un weekend Bucureştiul, iar impresiile lui la final au fost neaşteptate. Videoclipul are peste 23.000 de vizualizăti şi reacţii pozitive din partea românilor. 

Acesta a vizitat prima dată Centrul Vechi şi împrejurimile, unde a fost surprins plăcut de oameni, atmosferă şi viaţa de noapte. A lăudat cafenelele din zonă: "Cafea foarte bună şi mâncarea a fost în regulă, dar mi s-a părut cam scumpă pentru România. În partea de nord a Centrului Vechi, iar aici găseşti multe clădiri vechi şi restaurante de lux"

A aşteptat 45 de minute la coadă 

Articolul continuă după reclamă

După o plimbare în zona centrală s-a îndreptat spre Piaţa Obor şi a aşteptat la o coadă de 45 de minute pentru a gusta micii româneşti: "Sunt chiar foarte buni!"

Pe acelaşi subiect

Mai apoi a vizitat Palatul Parlamentului de care a fost foarte încântat: "Este o clădire enormă", a spus turistul. Spre seară a încercat şi viaţa de noapte din Bucureşti, despre care a avut doar cuvinte de laudă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 7 voturi
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Evenimente » Un german a venit în Bucureşti pentru a încerca faimoşii mici din Obor. Reacţia neaşteptată a turistului