Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un gorjean s-a ales cu dosar penal după ce şi-a ameninţat fosta iubită pe Facebook. Fiica femeii a văzut şi l-a dat pe mâna poliţiei

S-a ales cu dosar penal după un live pe Facebook. Un bărbat din Gorj e cercetat după ce și-a amenințat fosta parteneră de viață pe rețeaua de socializare. Şi sunt tot mai multe cazuri de acest fel. În urmă cu câteva zile, tot în Gorj, un alt individ a ajuns după gratii tot după ce a înjurat şi ameninţat în postările pe Facebook. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 14.05.2024 , 14:20

Un bărbat din Târgu Jiu a postat pe pagina sa de Facebook o filmare în care le ameninţa cu fapte de violenţă pe fosta sa iubită şi pe fiica ei. Cea din urmă a fost cea care a văzut videoclipul pe internet şi a făcut plângere la poliţie. Acum, pe numele lui, a fost deschis un dosar penal şi este cercetat pentru ameninţare.

De asemenea, tot pentru o postare pe Facebook, un alt bărbat din judeţ a ajuns în spatele gratiilor la sfârşitul săptămânii trecute. Acesta postase pe contul său o filmare în care ameninţa cu moartea o familie întreagă. A fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, apoi plasat sub control judiciar. 

Chiar dacă vorbim despre ameninţări făcute pe Facebook, acesta este considerat spaţiu public, iar astfel de fapte sunt pedepsite, potrivit codului penal, cu o amendă sau cu până la trei luni de închisoare. 

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Un gorjean s-a ales cu dosar penal după ce şi-a ameninţat fosta iubită pe Facebook. Fiica femeii a văzut şi l-a dat pe mâna poliţiei