Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un incendiu puternic a făcut scrum o stână din Tulcea. Aproximativ 100 de oi au ars. Focul ar fi pornit de la țigară aprinsă

O stână din apropierea localității Măcin, județul Tulcea a ars din temelie, după ce a fost curpinsă de un flăcări. Aproximativ 100 de oi au ars în incendiu.

de Redactia Observator

la 28.03.2023 , 15:11

Aproximativ 100 de oi au ars
Un incendiu puternic a făcut scrum o stână din Tulcea. - ISU Tulcea

Pompierii militari din Tulcea au fost solicitați marți dimineața să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la un saivan de animale, în apropiere de localitatea Măcin. La fața locului au intervenit două echipaje cu două autospeciale de stingere.

Aproximativ 100 de oi au ars în incendiu

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta generalizat, cu flacără deschisă, la adăpostul de animale. În sprijin a fost solicitat un al treilea echipaj de salvatori cu o autospeciala de stingere de capacitate mărită.

Articolul continuă după reclamă

Pompierii au intervenit și au lichidat incendiul, dar grajdul a ars în totalitate, pe o suprafață de aproximativ 160 de metri pătrați, iar aproximativ 100 de oi au fost surprinse de flăcări.

Din cercetările efectuate la fața locului, cauza probabilă de producere a focului a fost stabilită ca fiind o scânteie provenită de la o țigară aprinsă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Un incendiu puternic a făcut scrum o stână din Tulcea. Aproximativ 100 de oi au ars. Focul ar fi pornit de la țigară aprinsă