Antena Meniu Search
x

Un individ din Roman a reuşit să fure trusa unor criminalişti, veniţi să ancheteze locul unui accident

Caz incredibil în oraşul Roman din judeţul Neamţ, unde un individ a reuşit să fure trusa unor criminalişti. Specialiştii anchetau locul unui accident şi erau mult mai atenţi la măsurătorile pe care le făceau şi la devierea traficului.

de Redactia Observator

la 06.02.2019, 17:10

Vezi și

Caz incredibil în oraşul Roman din judeţul Neamţ, unde un individ a reuşit să fure trusa unor criminalişti. Specialiştii anchetau locul unui accident şi erau mult mai atenţi la măsurătorile pe care le făceau şi la devierea traficului. Pentru ca, la un moment dat, să vadă că le-au dispărut ustensilele.

După minute bune de confuzie, poliţiştii au reuşit să afle cum a fost posibil ca trusa criminalistică să dispară de sub nasu lor. Au aflat răspunsul câteva minute mai târziu, când un bătrân de 69 de ani a venit spre ei cu o valiză în mână.

Prins în fapt, individul găseşte rapid o strategie de apărare. Susţine că trusa era abandonată pe stradă, iar el intenţiona, de fapt, să o predea.

Numai că sediul poliţiei nu era în direcţia lui de mers. Poliţiştii şi-au dat seama repede că e vorba de o infracţiune.

Nicio scuză nu a funcţionat în faţa poliţiştilor. Bărbatul a fost dus la audieri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bătrânul s-a ales cu dosar penal şi riscă să facă şi închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Un individ din Roman a reuşit să fure trusa unor criminalişti, veniţi să ancheteze locul unui accident