Antena Meniu Search
x

Un inginer de 58 de ani din Timişoara a căzut în cap de la etajul doi. Bărbatul şi-a dat ultima suflare pe caldarâmul de lângă bloc

Tragedie, joi dimineaţa, la Timişoara. Un bărbat în vârstă de 58 de ani a murit, după ce a căzut de la fereastra apartamentului în care locuia, situat la etajul doi.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 03.11.2022, 11:52

Un inginer de 58 de ani din Timişoara a căzut în cap de la etajul doi
Un inginer de 58 de ani din Timişoara a căzut în cap de la etajul doi

Bărbatul era de meserie inginer, iar în momentul tragediei soţia lui se afla în baie. Femeia spune că în ultima perioadă bărbatul ar fi intrat într-o depresie, însă nu urma un tratament în acest sens. 

Tragedie la Timişoara

Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Bărbatul a căzut direct în cap, pe caldarâm, acolo unde şi-a dat ultima suflare. 

"Polițiștii Secției 3 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Smeurișului din Timișoara, o persoană s-ar fi aruncat de la etaj.Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confiră, fiind vorba de un bărbat, în vârstă de 58 de ani, care s-a aruncat de la etajul 2 al blocului în care locuia. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", transmite IPJ Timiş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Un inginer de 58 de ani din Timişoara a căzut în cap de la etajul doi. Bărbatul şi-a dat ultima suflare pe caldarâmul de lângă bloc