Antena Meniu Search
x

Video Un interlop din Gorj a aruncat cuţitul spre soţie într-un restaurant, dar şi-a nimerit fiul vitreg. Copilul de 14 ani a fost rănit grav

Un copil a fost prins în mijlocul unui scandal violent între părinţi. Băiatul de 14 ani a fost rănit cu un cuţit în timpul unei ieşiri violente a tatălui vitreg. Individul, un cunoscut interlop, a aruncat cuţitul spre soţie, dar l-a nimerit din greşeală pe copil. Totul s-a întâmplat într-un restaurant din Târgu Jiu, sub privirile îngrozite ale clienţilor. 
 

Alin Stan
de Alin Stan

la 11.02.2022, 17:35

Vezi și

Totul s-a întâmplat seara trecută într-un restaurant de pe raza municipiului Târgu Jiu. Cei doi soţi împreună cu minorul de 14 ani au ieşit în oraş să ia masa, doar că la un moment dat s-a iscat un conflict între cei doi soţi.

Bărbatul ar fi vrut să o lovească pe femeie, însă a aruncat cu cuţitul şi l-a lovit pe băiatul de 14 ani în zona capului. Rana a fost atât de gravă încât acesta a fost transportat de urgenţă la Spitalul din Târgu Jiu pentru acordarea de îngrijiri medicale. A fost stabilizat iar mai apoi a fost transferat la secţia de Neurochirurgie a spitalului din Craiova.  

Dosar penal şi pentru ucidere din culpă 

Bărbatul face parte dintr-un clan de interlopi şi nu se află la prima abatere. în trecut a mai avut un dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă. 

Iar de această dată s-a ales din nou cu un dosar penal. Acesta a fost identificat în urmă cu puţin timp de către oamenii legii, urmând să fie luate măsurile legale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un interlop din Gorj a aruncat cuţitul spre soţie într-un restaurant, dar şi-a nimerit fiul vitreg. Copilul de 14 ani a fost rănit grav