Antena Meniu Search
x

Un internaţional român a plătit 1.200 de euro pentru o friptură. Totul a fost filmat

Un internaţional român a plătit 1.200 de euro pentru o friptură. Totul a fost filmat şi postat pe reţelele de socializare.

Friptură de 1.200 de euro
Un internaţional român a plătit 1.200 de euro pentru o friptură. Totul a fost filmat - hepta

Un internaţional român a plătit 1.200 de euro pentru o friptură. Totul a fost filmat şi postat pe reţelele de socializare.

George Puşcaş a făcut o vizită la celebrul restaurant din Dubai unde celebrul chef Salt Bae oferă cele mai exotice fripturi. Internaţionalul român şi-a comandat o friptura îmbrăcată în aur, după modelul lui Frank Ribery. Preţul din meniu pentru un astfel de preparat e de 1.200 de euro.

George Puşcaş a profitat de cele câteva zile de vacanţă pe care le-a avut pentru a merge în Dubai. Acolo nu a ratat întâlnirea cu Salt Bae, celebrul chef care i-a avut ca oaspeţi în restaurantul lui pe cei mai mari fotbalisti ai lumii. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Atacantul naţionalei de tineret s-a delectat cu spectacolul oferit de Nusret Gokce şi a filmat întreaga scenă. Imediat imaginile au ajuns şi pe reţelele de socializare iar colegul său Ionuţ Radu nu s-a abţinut să posteze un comentariu: Nu îţi mai place la Cocoşatu'" a fost reacţia goalkeeperului naţionalei U21. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Evenimente » Un internaţional român a plătit 1.200 de euro pentru o friptură. Totul a fost filmat