Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un italian băut bine a făcut prăpăd în Botoșani. A bătut trei persoane, s-a urcat la volan și a intrat cu mașina într-un cap de pod

Un cetăţean italian a fost reţinut de poliţiştii din Botoşani după ce a agresat trei persoane şi a condus sub influenţa băuturilor alcoolice, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu, transmite Agerpres.

de Redactia Observator

la 19.08.2024 , 15:54

- arhivă

Potrivit sursei citate, bărbatul în vârstă de 36 de ani este cercetat pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

"Din cercetări, a reieşit faptul că acesta, la data de 18 august a.c., în jurul orei 21,00, în timp ce se afla împreună cu alţi trei bărbaţi din comuna Brăeşti, în curtea unei locuinţe aparţinând uneia dintre victime, pe fondul unui conflict spontan, i-ar fi lovit atât cu pumnul, cât şi cu un obiect tăietor-înţepător, provocându-le leziuni care au necesitat îngrijiri medicale. Ulterior, bărbatul de 36 de ani a urcat la volanul autoturismului personal şi a părăsit locul faptei, iar în scurt timp a intrat cu vehiculul într-un cap de pod. În urma impactului au rezultat doar pagube materiale. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat", a precizat Nenişcu.

Mai mult decât atât, în cazul italianului, rezultatul a fost pozitiv şi la testarea pentru depistarea prezenţei în organism a substanţelor psihoactive. Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească, pentru recoltarea de probe biologice.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Evenimente » Un italian băut bine a făcut prăpăd în Botoșani. A bătut trei persoane, s-a urcat la volan și a intrat cu mașina într-un cap de pod