Antena Meniu Search
x

Jandarm din Prahova, împușcat accidental de un coleg

Un jandarm din Prahova este anchetat de superiori după ce și-a împușcat accidental un coleg în picior. Incidentul s-a petrecut la Trezoreria din Câmpina, obiectiv aflat în paza Jandarmeriei.

de George Papuc

la 20.08.2020, 15:00

Vezi și
  • Medicii spun că jandarmul rănit este în afara oricărui pericol.
  • Incidentul de la Trezorerie este cercetat de procurorii militari. 

Incidentul a avut loc în timpul schimbului de tură. În timp ce manevra pistolul, jandarmul care urma să predea arma din dotare şi-a împuşcat, din greşeală, colegul care urma să îl schimbe.

În clădirea Trezoreriei nu mai era nimeni.

Denisa Iovan,  purt.cuv IJJ Prahova: La schimbarea în serviciu un subofiţer a executat involuntar un foc de armă, rănindu-şi colegul. I s-au acordat îngrijiri medicale la faţa locului de către medicii de pe ambulanţă, ulterior a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Ploieşti.  

Glonțul i-a trecut jandarmului prin piciorul drept, la 15 centimetri de bazin. 

Dr. Violeta Tănase – purt.cuv SJU Prahova: Pacientul a fost adus la Spitalul Judeţean cu o plagă împuşcată la nivelul coapsei, cu poartă de intrare şi poartă de ieşire. A necesitat tratament în urgenţă, explorarea plăgii şi a rămas internat în secţia de chirurgie pentru supraveghere.  

Medicii spun că jandarmul rănit este în afara oricărui pericol dar va rămâne internat în spital. Incidentul de la Trezorerie este cercetat de procurorii militari. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Jandarm din Prahova, împușcat accidental de un coleg