Antena Meniu Search
x

Video Un manelist celebru a murit la 31 de ani, după ce a provocat două accidente uşoare. Poliţiştii se pregăteau să îl ducă pentru recoltarea de probe biologice

Moarte fulgerătoare a unui cunoscut cântăreţ de manele din Ploieşti. Bărbatul de 31 de ani a murit în mâinile medicilor după ce poliţiştii de la rutieră l-au încătuşat şi l-au dus la Unitatea de Primiri-Urgenţe. Agenţii voiau să ştie dacă acesta era sub influenţa drogurilor. Înainte de a fi imobilizat, cântăreţul provocase două accidente şi avea un comportament suspect. 

de Redactia Observator

la 23.05.2023, 19:34

Vezi și

Ora 1 noaptea. În mijlocul străzii, trei poliţişti şi doi angajaţi SMURD sunt filmaţi de un martor în timp ce imobilizează un bărbat. La pământ, este cântăreţul de manele Tony de la Ploieşti pe care agenţii vor să-l încătuşeze. Tânărul ar fi avut un comportament dubios şi a fost prins imediat după ce a provocat două accidente rutiere.

Prima dată, maşina pe care o conducea a intrat într-un autoturism parcat regulamentar. Cântăreţul însă şi-a continuat drumul. Dar nu pentru mult timp. După un viraj, s-a oprit direct într-o ţeavă de gaze. Pagubele au fost doar materiale. Ajunşi la faţa locului însă, poliţiştii l-au găsit pe şofer extrem de agitat.

În momentul în care a ajuns la Urgenţe, Tony de la Ploieşti a făcut stop cardiorespirator

Mihaela Florescu, purt. de cuv. IJP Prahova: Poliţiştii rutieri au procedat la imobilizarea şi încătuşarea acestuia, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea unor probe biologice.

Pe acelaşi subiect

În momentul în care a ajuns la Urgenţe, Tony de la Ploieşti a făcut stop cardiorespirator.

Violeta Tănase, şef UPU Ploieşti: A fost preluat în spaţiul de resuscitare, s-au practicat manevrele de resuscitare. Din păcate, au fost fără rezultat.

Trupul bărbatului a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie. Potrivit comunicatului IPJ Prahova, moartea manelistului a fost neviolentă, mai exact "nu au fost onstatate leziuni traumatice care să aibă legături de cauzalitate cu decesul".

Numai anul trecut, 30 de oameni au murit după ce au consumat droguri. Iar peste 1700 au ajuns de urgenţă la camerele de gardă. În cele mai multe cazuri a fost vorba de persoane tinere, sub 35 de ani.

"A fost efectuată necropsia bărbatului de 31 de ani, iar rezultatul acesteia a arătat faptul că moartea a fost neviolentă și a fost cauzată de o insuficiență cardiorespiratorie acută pe fondul unei cardiomiopatii hipertrofice. Astfel, nu au fost constatate leziuni traumatice care să aibă legătură de cauzalitate cu decesul", potrivit IPJ Prahova.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un manelist celebru a murit la 31 de ani, după ce a provocat două accidente uşoare. Poliţiştii se pregăteau să îl ducă pentru recoltarea de probe biologice