Antena Meniu Search
x

Video O doctoriţă din Vâlcea a fost găsită moartă în propria casă. Era în izolare după ce s-a infectat cu Covid

O doctoriţă din Râmnicu Vâlcea a fost găsită moartă în casă, după ce intrase în izolare la domiciliu. Femeia de 66 de ani se infectase cu COVID şi a rămas la domiciliu din 31 august. După cele 14 zile de izolare, aceasta a cerut să mai rămână acasă o perioadă, pentru că se simţea slăbită. 

de Redactia Observator

la 17.09.2021, 08:40

Vezi și

Ulterior, însă, nu a mai răspuns la telefon. Îngrijoraţi, colegii au sunat la 112, iar echipajul trimis a găsit-o fără suflare. Aceasta era medic primar la spitalul din Brezoi. Se vaccinase, alături de colegi, încă din luna ianuarie. 

"Probabil că a intrat în categoria clelor care chiar dacă sunt vaccinati pot să facă boala, dar speram să fie o formă mai uşoara şi evoluţia a fost rapidă. Probabil că s-a instaurat hipoxia cerebrală şi nu s-a mai putut mişca a rămas paralizată.  Probabil că îniante şi-a făcut baie sau duş, ceea ce nu este indicat în asfel de situaţii", a declarat directorul spitalului din Brezoi, Vasile Cerbu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » O doctoriţă din Vâlcea a fost găsită moartă în propria casă. Era în izolare după ce s-a infectat cu Covid