Antena Meniu Search
x

Video Un microbuz plin cu pasageri a luat foc în mers, la Timişoara. Călătorii se întorceau de la muncă, din străinătate

Un microbuz pentru transport persoane a luat foc în mers, miercuri după amiază, la Timişoara. Călătorii au reuşit să fugă la timp din calea flăcărilor şi să salveze o parte din bagaje. Oamenii se întorceau de la muncă din străinătate. 

de Cristina Dimulescu

la 08.06.2022, 15:39

Vezi și

Momente de panică miercuri după amiază pe Calea Şagului, un bulevard intens circulat. Un microbuz plin cu pasageri a luat foc în mers. 

În microbuz se aflau 8 pasageri, care s-au autoevacuat

Alerta s-a dat puţin după ora 14:00. Şoferul a simţit miros de fum şi a tras imediat pe dreapta. În acel moment, în microbuz se aflau 8 persoane, care au reuşit să iasă la timp, înainte ca vehicul să se aprindă ca o torţă. 

Microbuzul era plin cu bagaje. În fuga din calea flăcărilor, unii dintre pasageri abia au reuşit să îşi ia bagajele. 

Pe acelaşi subiect

Incendiul a pornit de la motor şi a ars generalizat 

Oamenii au sunat imediat la 112, iar la faţa locului s-au deplasat 2 autospeciale de stingere. Când au sosit pompierii, microbuzul era deja cuprins de flăcări.

Din primele informaţii, se pare că incendiul a pornit de la motor şi a ars generalizat. 

Călătorii veneau din străinătate, de la muncă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un microbuz plin cu pasageri a luat foc în mers, la Timişoara. Călătorii se întorceau de la muncă, din străinătate