Antena Meniu Search
x

Un miros suspect a băgat panica în locatarii unui bloc din Ploieşti. Opt oameni, evacuaţi: trei au avut nevoie de îngrijiri medicale

Pompierii din Ploieşti intervin, luni seară, la un bloc din oraş, unde a fost semnalat un miros suspect, iar trei persoane au avut nevoie de îngrijirile medicilor. Opt perosoane au fost evacuate.

de Redactia Observator

la 18.03.2024, 22:04

- Shutterstock

”Miros suspect pe casa scării între etajele 6-7 din cadrul unui bloc de tip P+8 din municipiul Ploieşti, str. Stefan Greceanu. Intervin pompierii militari cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, două ambulanţe SMURD şi, în sprijin, două ambulanţe din cadrul SAJ Prahova", anunţă, luni seară, ISU Prahova.

Opt persoane, evacuate

A fost solicitată intervenţia unui echipaj CBRN din cadrul USISU Ciolpani. ”Trei persoane sunt evaluate medical la faţa locului, prezintă uşoare probleme respiratorii. Pentru moment, au refuzat transportul la spital”, a mai transmis sursa citată.

Pompierii au precizat că au fost evacuate în total 8 persoane şi s-a acţionat pentru ventilare/aerisire, în acest moment fiind dispersat mirosul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un miros suspect a băgat panica în locatarii unui bloc din Ploieşti. Opt oameni, evacuaţi: trei au avut nevoie de îngrijiri medicale