Antena Meniu Search
x

Video Un mort şi 7 răniţi, într-un grav accident în Bistriţa-Năsăud. Printre victime este şi un copil

Un accident grav a avut loc joi dimineața pe DN 17, în localitatea Cociu, județul Bistrița-Năsăud, între trei mașini. O femeie de 54 de ani a murit, iar alte şapte, printre care şi un copil au fost rănite.

de Redactia Observator

la 25.08.2022, 13:40

Vezi și

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 17, în localitatea Cociu, județul Bistrița-Năsăud, s-a produs o coliziune între trei autoturisme, ca urmare a neacordării de prioritate, scrie Mediafax.

În urma impactului, o persoană a suferit leziuni grave

Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, numărul total al răniților este de nouă. Victima rănită grav  fost găsită inconștientă, ulterior în cazul ei fiind declarat decesul. Alte şapte persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. În accidentul rutier a fost implicat și un copil, dar este în afara oricărui pericol.

"La locul accidentului au fost redirecţionate mai multe echipaje din cadrul ISU Bistriţa-Năsăud, cu echipaje de descarcerare, echipaje de acordare prim-ajutor, dar şi echipajul de Terapie Intensivă-mobilă SMURD, echipaje de la serviciul judeţean de ambulanţă şi inclusiv elicopterul SMURD. În total, în urma accidentului rutier au rezultat nouă victime, dintre care şapte au necesitat îngrijiri medicale. Din păcate, o femeie în vârstă de aproximativ 54 de ani a fost găsită în stop cardio-respirator, iar în ciuda eforturilor echipajelor medicale, organismul femeii nu a răspuns manevrelor aplicate, astfel că medicul a fost nevoit să declare decesul", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bistriţa-Năsăud, cpt. Marius Rus

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Un mort şi 7 răniţi, într-un grav accident în Bistriţa-Năsăud. Printre victime este şi un copil