Antena Meniu Search
x

Un muncitor care lucra la o balastieră din Prahova a fost prins de o bandă transportoare, la 15 m de sol. În ce stare l-au găsit medicii

Un muncitor în vârstă de 52 de ani a fost prins de o bandă transportoare la o balastieră din Prahova. Bărbatul a ajuns la spital cu un traumatism grav la mâna stângă.

de Cristina Dimulescu

la 19.05.2022, 16:57

Un bărbat a fost prins de o bandă transportoare la o balastieră din Prahova
Un bărbat a fost prins de o bandă transportoare la o balastieră din Prahova - ISU Prahova

Accidentul de muncă a avut loc joi după-amiază la Balastiera din Moara Nouă, judeţul Prahova.

Muncitorul de 52 de ani a fost prins într-o bandă ce transporta piatră, la 15 metri de sol. Colegii bărbatului au fost cei care au sunat la 112 şi l-au coborât înainte să ajungă salvatorii. 

La fața locului au intervenit mai multe autospeciale de descarcerare, autoscară, de primă intervenție și comandă și o ambulanță de terapie intensivă mobil.

Bărbatul este conştient și are un traumatism grav la mâna stângă

Bărbatul în vârstă de 52 de ani a fost transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri medicale de specialitate. Din primele date, acesta este conștient și prezintă un traumatism grav la mâna stângă.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate si sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Un muncitor care lucra la o balastieră din Prahova a fost prins de o bandă transportoare, la 15 m de sol. În ce stare l-au găsit medicii