Antena Meniu Search
x

Video Un nepalez de 32 de ani, alpinist utilitar, a murit după ce a căzut de la etaj, în București. Tânărul spăla geamurile unei clădiri de birouri

Accident cumplit în Bucureşti. Un alpinist utilitar a murit, după ce a căzut de la etajul 5 al unei clădiri de birouri din zona Buzeşti. Alpinistul spăla geamurile când s-a întâmplat nenorocirea. Echipajele SMURD care au fost chemate să intervină l-au resuscitat pe bărbat, dar nu au reuşit să-l salveze. Din primele informaţii vorbim despre un cetăţean nepalez, care lucra în România. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 15.05.2023, 13:49

Vezi și

Incidentul s-a produs în jurul orei 11.00. Potrivit unor surse, nepalezul nu ar fi fost asigurat corespunzător, asemenea colegilor săi, astfel că una dintre corzi ar fi cedat. 

Tânărul a căzut în gol de la etajul 5, în curtea clădirii de birouri

Agenții de pază au sunat la 112 și au cerut ajutorul salvatorilor. Din păcate, însă, după minute bune de resuscitare, pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic. La fața locului au ajuns criminaliștii. O anchetă este în desfășurare și va stabili cu exactitate cum s-a produs incidentul și cine este de vină, pentru că vorbim despre un accident de muncă, iar implicat ar putea fi inclusiv angajatorul, de la care nu am reușit sa obținem inca un punct de vedere.

"La data de 15 mai 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 4 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că un bărbat s-ar fi precipitat de pe un imobil, din Sectorul 1. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei", a transmis Poliția Capitalei.

Tânărul neplez avea 32 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Un nepalez de 32 de ani, alpinist utilitar, a murit după ce a căzut de la etaj, în București. Tânărul spăla geamurile unei clădiri de birouri