Antena Meniu Search
x

Video Un nou incendiu la Spitalul de Urgență din Piatra Neamț. Flăcările au izbucnit de la o ţigară aruncată la gunoi

Au răsunat din nou sirenele pompierilor la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piatra Neamţ. Salvatorii au fost chemaţi cu puţin timp înainte de miezul nopţii, după ce primul etaj al clădirii s-a umplut de fum.

de Redactia Observator

la 20.01.2022, 08:52

Vezi și

De data aceasta a fost un incendiu minor, provocat de la o ţigară aruncată la ghenă. Flăcările au fost stinse rapid, fără să fie nevoie ca personalul medical sau pacienţii să fie evacuaţi.

Este vorba de acelaşi spital care a luat foc pe 14 noiembrie 2020. Atunci, un incendiu provocat de o candelă lăsată aprinsă în secţia de terapie intensivă a dus la moartea a zece pacienţi.

Andrei Balușescu, ISU Neamţ: În urma recunoaşterii s-a stabilit că în interiorul ghenei ard materiale combustibile ce au luat foc în urma aruncării unei ţigări. S-au luat măsuri pentru lichidarea incendiului şi pentru evacuarea fumului aflat la nivelul etajului doi şi la nivelul etajelor superioare. Nu au fost victime. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un nou incendiu la Spitalul de Urgență din Piatra Neamț. Flăcările au izbucnit de la o ţigară aruncată la gunoi