Antena Meniu Search
x

Video Un parc din Timişoara, reabilitat cu peste 1 milion de euro, se poate "mândri" cu stâlpi de iluminat din plastic. Erau trecuţi ca fiind din oţel

Nepăsarea, incompetenţa sau dezinteresul costă mult şi sună a... plastic. Iar exemplul vine de la Timişoara. Un parc din centrul oraşului, reabilitat cu peste 1 milion de euro are stâlpii de iluminat din plastic, umpluţi cu spumă. În caietul de sarcini erau prezentaţi, evident, ca fiind din otel şi puţin mai înalţi.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 18.05.2023, 08:17

Vezi și

Constructorul care s-a ocupat de reabilitarea Parcului Civic din centrul Timișoarei pare că s-a jucat acolo. Nu a luat în serios caietul de sarcini, unde cei 82 de stâlpi de iluminat erau trecuţi ca fiind din oţel.

În unele locuri, plasticul de pe stâlpi a fost ros de şobolani, rupt de crengi sau păsări

Localnic: Plastic cu spumă. Nașpa ... păcat de banii noştri. 

Localnic: Bănuiesc că ar trebui să fie din fontă, dar s-ar putea să fie de plastic. E din plastic, nu? 

Pe acelaşi subiect

Reabiliatrea Parcului civic a început în anul 2019 și ar fi trebuit să dureze 6 luni. 4 ani mai târziu, lucrarea de 1,1 milioane de euro încă nu a fost recepţionată, iar constructorul a intrat în insolvenţă.

Richard Zuberecz – Primăria Timișoara: De aceea au existat întârzieri majore cu privire la execuţia lucrărilor. În momentul în care aceste neconformităţi sunt descoperite ele vor fi notate prin procedura de recepţie şi date către constructorul respectiv pentru a le remedia. 

Momentan nu se ştie când şi cine va remedia toate problemele din parc. Tot în parcul civic, acelaşi constructor a mai lasat o anomalie: coşuri de gunoi cât vezi cu ochii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Evenimente » Un parc din Timişoara, reabilitat cu peste 1 milion de euro, se poate "mândri" cu stâlpi de iluminat din plastic. Erau trecuţi ca fiind din oţel