Antena Meniu Search
x

Un pasager din trenul deraiat lângă Deva povesteşte momente de groază: "O femeie a fost aruncată cu tot cu uşă din vagon!"

Unul dintre pasagerii care se aflau în trenul care circula pe ruta Constanţa - Arad a povestit, în exclusivitate pentru Observator, momentele de groază din timpul şi după ce garnitura a deraia, în această dimineaţă, lângă Deva.

Unul dintre pasagerii care se aflau în trenul care circula pe ruta Constanţa - Arad a povestit, în exclusivitate pentru Observator, momentele de groază din timpul şi după ce garnitura a deraia, în această dimineaţă, lângă Deva.

Tânărul se afla în cuşetă, în al doilea vagon al trenului, când s-a produs nenorocirea şi spune că s-a simţit o frână extrem de puternică. 

"Am fost în acel tren care a deraiat. Eu eram în al doilea vagon, la cuşetă. În partea unde eram noi, nu a fost un şoc atât de mare, însă am simţit o frână puernică. După ce m-am dat jos şi m-am uitat în spate, am văzut cealaltă jumatate de tren, care era răsturnată de pe şine. Ultimul vagon era destul de afectat", a declarat pasagerul.

Pe acelaşi subiect

Apoi a sunat la 112. Spune că oamenii erau destul de bulversaţi, speriaţi, mai ales cei din spate.

"Cei din cuşete erau ameţiţi, nu prea realizau ce se întâmplă.

Eu am dormit...dar pe drum mă trezeam din ora cu niste zgalţâieli destul de puternice. Mi s-a părut că mecanicul de la locmotivă s-a grăbit destul de tare. A mers foarte repede, cel puţin din punctul meu de vedere, dar şi a altor pasageri", continuă tânărul.

Femeia a fost aruncată din tren cu tot cu uşă!

Apoi s-a dus să vadă dacă sunt răniţi.

"În spate era o o uşă smulsă efectiv, aruncată pe jos. Lângă uşă era o doamnă cu soţul ei. Femeia a stat aproape de uşă, ea a fost aruncată afară cu tot cu uşă.

Imaginile de la locul accidentului sunt dramatice.

Şi ea şi soţul ei au căzut din tren. Femeia era conştientă şi avea fracturi la mâini. Striga că o dor mâinile", mărturiseşte tânărul.

Medicii au venit destul de rapid.

Călătorul spune că unul dintre vagone, în derapaj, a atins şi un stâlp de tensiune, care a fost culcat la pământ.

"Cablurile erau pe jos, iar pericolul era destul de mare. Putea fi o tragedie", a mai spus pasagerul.

Şina s-a rupt după ce trenul a deraiat

Reamintim că ultimele trei vagoane ale unui tren de călători care transporta 120 de persoane au deraiat, duminică dimineaţă, în zona localităţii Băieşti din judeţul Hunedoara. 

A fost activat planul roşu de intervenţie.

Trenul se deplasa pe ruta Constanţa - Arad. La faţa locului au intervenit patru echipaje de pompieri şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Hunedoara.

Potrivit unui comunicat al CFR Călători, în cele trei vagoane care au deraiat se aflau 60 de persoane. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un pasager din trenul deraiat lângă Deva povesteşte momente de groază: "O femeie a fost aruncată cu tot cu uşă din vagon!"