Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un pensionar de 73 de ani a murit lângă soţia sa, după ce s-au lovit de un parapet şi s-au răsturnat cu maşina, în Lugoj. Femeia spune că bărbatului i s-a făcut rău

Sfârşit dramatic pentru un pensionar de 73 de ani. Bărbatul a murit chiar lângă soţia sa, după ce maşina pe care o conducea a ieşit de pe drum, s-a izbit de un parapet şi s-a răsturnat.

de Monica Palade

la 03.07.2022, 10:35

Cei doi au rămas încarceraţi între fiarele autoturismului. Din păcate, doar femeia a mai fost scoasă în viaţă din maşină. Soţia de 66 de ani susţine că soţului său i s-a făcut rău şi din acest motiv a pierdut controlul volanului, informează reporterul Observator Iulia Pop.

Ce spun poliţiştii

Un bărbat, în vârstă de 73 de ani, a condus un autoturism pe DJ 592 D, dinspre Lugoj, înspre Jabăr, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma impactului a rezultat, din nefericire, decesul conducătorul auto și rănirea unei femei de 66 de ani, pasageră în autoturism.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor producerii accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un pensionar de 73 de ani a murit lângă soţia sa, după ce s-au lovit de un parapet şi s-au răsturnat cu maşina, în Lugoj. Femeia spune că bărbatului i s-a făcut rău