Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un poliţist a fost strâns de gât de o femeie pe o stradă din Alba Iulia. Soţul ei a încercat apoi să-l atace cu un par

Două persoane, soţ şi soţie, din Alba Iulia, sunt cercetate în cadrul unui dosar penal, după ce au agresat un poliţist, l-au strâns de gât şi au încercat să îl lovească cu un par, informează, miercuri, Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

de Redactia Observator

la 24.07.2024 , 15:29

- Shutterstock

Cei doi soţi sunt cercetaţi pentru ultraj. "S-a reţinut astfel că, în seara zilei de 19.07.2024, în jurul orei 20:30, inculpata A. N., în timp ce se afla în loc public pe str. Eleşteului, din municipiul Alba Iulia, jud. Alba, a agresat fizic persoana vătămată C., lucrător de poliţie în cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia - Biroul de Ordine Publică, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, strângându-l cu mâna în zona gâtului, iar în contextul tuturor agresiunilor exercitate, au fost provocate persoanei vătămate leziuni traumatice pentru care s-au stabilit pentru vindecare 7-8 zile de îngrijiri medicale", precizează Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Poliţistul a fost agresat şi de soţul femeii, în aceeaşi seară

"Totodată, în seara zilei de 19.07.2024, în jurul orei 20:30, inculpatul A.G., în timp ce se află în loc public, pe str. Eleşteului, din municipiul Alba Iulia, jud. Alba, a agresat fizic persoana vătămată C., lucrător de poliţie în cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia - Biroul de Ordine Publică, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, împingându-l cu putere în zona pieptului, iar la scurt timp după, în timp ce se afla la intrarea în curtea imobilului său de pe aceeaşi stradă, a încercat să lovească persoana vătămată cu un corp contondent tip par, a îmbrâncit persoana vătămată şi a provocat căderea acesteia la sol, iar în contextul tuturor agresiunilor exercitate au fost provocate persoanei vătămate leziuni traumatice pentru care s-au stabilit pentru vindecare 7-8 zile de îngrijiri medicale", mai informează Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Articolul continuă după reclamă

Faţă de ambii soţi a fost luată măsura controlului judiciar.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Un poliţist a fost strâns de gât de o femeie pe o stradă din Alba Iulia. Soţul ei a încercat apoi să-l atace cu un par